The Lone Ranger Playset Verpakking

Disney Infinity The Lone Ranger Playset/Speelset

Deze Disney Infinity speelset/playset maakt je kracht enorm veel groter in het Disney Infinity spel.
In deze speelset kun je met de poppetjes Tonto en de Lone Ranger zelf aan de slag.
In de wereld van de Lone Ranger of alle items en characters gebruiken in de Toybox modus.
Met deze Playset kun je je nog verder verdiepen in het Lone Ranger universum en de volledige Disney Infinity Lone Ranger ervaring beleven.

Deze speelset is geschikt voor gebruik met alle versies van Disney Infinity dus voor PS3/Xbox360/Wii/Wiiu en Nintendo 3DS.

Disney Infinity The Lone Ranger Speelset/Playset kenmerken

 • Ricochet gevechten
  De bandieten in deze speelset zijn zeer slim en zullen op zoek gaan naar verstopplaatsen en beschutting om zo de speler in een hinderlaag te lokken.
  Gelukkig beschik je over een Ricochet (Afkets) mogelijkheid waardoor zowel Lone Ranger als Tonto de bandieten indirect en om hoeken kunnen raken door goed te richten en te zorgen dat je kogels goed afketsen van pannen,potten,bellen en nog veel metalen objecten.
 • Rijdieren (Mounts):
  Spelers kunnen veel sneller door het wilde westen reizen en de omgeving van de stad Colby op de trouwe paarden van Lone Ranger en Tonto, Silver en Scout of kunnen een van de vele andere paarden opzadelen die te vinden zijn in deze playset wereld.
 • Trein Verdediging en aanpassingen:
  Hij die de spoorwegen onder controle heeft die heeft controle over het hele westen.
  In de Lone Ranger Playset/Speelset kunnen spelers hun eigen trein bouwen en aanpassen van de wielen tot aan de verf.
  Een groot gedeelte van de gameplay is het opbouwen van de trein en de juiste bouwmaterialen bemachtigen van de juiste locatie.
 • ToyBox:
  Naast deze nieuwe Disney Infinity mechanieken kun je met deze playset ook alle gebouwen,rijdieren,wapens en andere verrassingen in de ToyBox gebruiken om zo je eigen Wild West ervaring te creeeren.

Inhoud Disney Infinity The Lone Ranger Speelset/Playset PS3/Xbox360/Wii/WiiU/3DS:

– 2 Disney Infinity Poppetjes : The Lone Ranger & Tonto Disney Infinity PS3 spel.
– 1 Disney Infinity Werelddisc : The Lone Ranger

Bevestigde extra gadgets die de Lone Ranger Playset zal toevoegen en beschikbaar zullen zijn in ToyBox modus onder andere:

 • TNT Pack
 • Olifant
 • Koets
 • Silver

Disney Infinity The Lone Ranger Speelset/Playset prijzen
Onderstaand vind u een overzicht van waar u voor de laagste prijs de The Lone Ranger Playset voor Disney Infinity kunt kopen of bestellen.

[raw]//
[/raw]

Ook verkrijgbaar voor €28,95 : <a href=”http://tc.tradetracker.net/?c=4657&amp;m=12&amp;a=154693&amp;r=nieuwbericht&amp;u=%2Fgames%2Fdisney-infinity-lone-ranger-speelset-3ds-wii-wii-u-ps3-xbox360-sony-playstation-3-8717418380915″ target=”_blank” rel=”nofollow”>Lone Ranger Playset €28,95</a>